Bisto selgerne av Spor AS

Torstrup bisto ved salg av Spor AS

Bergensselskapet Spor AS leverer forpleining, resepsjonstjenester, måltidsservering, renhold og vaktmestertjenester til entreprenører og verft over hele landet. Nylig bisto Advokatfirmaet Torstrup AS selgerne av Spor AS da selskapet ble kjøpt av 4Service Gruppen AS.  

– Vi har vært svært godt fornøyd med den juridiske bistanden i salgsprosessen fra Christian Tunge i Advokatfirmaet Torstrup, sier Egil Messmer i Messmer Invest, en av Spor-eierne.

– Vi benyttet dem også ved salg av Wexus Gruppen til Norvestor. Advokatfirmaet Torstrup AS leverer på nivå med de ledende advokatfirmaene i Norge på denne type transaksjoner, sier Messmer.

– Vi er stolte over å ha fått tillit til å bistå selgerne som har etablert og utviklet et ledende selskap med hovedkontor i Bergen, sier assosiert partner og advokatfullmektig Christian Tunge som har bistått eierne ved salget i det ledende camp selskapet Spor AS til 4Service Gruppen AS. Partner og daglig leder Kristoffer Lerum har vært ansvarlig advokat for oppdraget.

– Transaksjoner og selskapsrett er blitt et viktig område for oss innen forretningsjus. Vi vil fortsette å rekruttere gode folk for å møte den økende oppdragsmengden innenfor dette området, sier Lerum.

 

(Se pressemelding under fra 4SERVICE på www.4service.no) 

 

4SERVICE KJØPER LEDENDE CAMP SELSKAP

Webredaktør 02.07.2018

4SERVICE har inngått avtale om kjøp av SPOR AS (“SPOR”). 
Gjennom oppkjøpet styrker 4SERVICE tilstedeværelsen og tilbudet innen Camp og forpleiningstjenester, og forsterker den lønnsomme veksten.

”4SERVICE har på drøye syv år tatt posisjonen som den ledende aktøren innen Camp og forpleiningstjenester. Nå styrker vi grunnlaget for videre vekst. SPOR er ledende i sitt segment for små og mellomstore Camper. Vi skal beholde suksessgrunnlaget, inkludert egenarten i selskapet. Samtidig skal vi tilføre ressurser for videre utvikling. For 4SERVICE vil oppkjøpet tilføre viktig kompetanse og styrket kundekontakt – i tillegg til at vi styrker vår markedsposisjon betydelig”, sier konsernsjef Tor Rønhovde i 4SERVICE.

SPOR er et anerkjent Camp og forpleiningsselskap, med markedsmessig tyngdepunkt på små og mellomstore Camper. Selskapet har på kort tid bygget opp en bred og stabil kundeportefølje. SPOR har over 60 ansatte. Selskapet vil i 2018 tilføre en samlet omsetning på rundt 75 millioner kroner. Ledelsen og samtlige ansatte i SPOR blir med over i 4SERVICE.
 
Oppkjøpet av SPOR er gjennomført med umiddelbar virkning.
 
For ytterligere informasjon:
Tor Rønhovde, konsernsjef 4SERVICE, mobil: +47 916 06 204