Bisto ved salg av Leikanger Fjord Hotell

Torstrup bisto ved salg av Leikanger Fjord Hotell

Advokatfirmaet Torstrup har bistått selger ved salg av Leikanger Fjord Hotell til Unike Fjordhoteller. Unike Fjordhoteller er en del av Unike Hoteller. Hotellkonsernet består av ni eksklusive hoteller i Norge. 

– Det har vært en spennende prosess å bistå selger i salget til ny eier som skal videreføre hotelldriften i Leikanger som nå er en del av Sogndal kommune. Transaksjonen viser at vi kan påta oss oppdrag fra hele landet, sier assosiert partner og advokat Christian Tunge som har vært selgers juridiske rådgiver.

 

(Se pressemelding under fra selger:)

 

UNIKE FJORDHOTELLER HAR KJØPT LEIKANGER FJORD HOTELL

 

Unike Fjordhoteller AS har kjøpt Leikanger Fjord Hotell AS som i forbindelse med eierskiftet har skiftet navn og organisasjonsnummer til Leikanger Hotell AS, org. nr. 923 365 761. Unike Fjordhoteller tar over driften av Leikanger Hotell i januar 2020.

Unike Fjordhoteller er en del av Unike Hoteller. Hotellkonsernet består av ni eksklusive hoteller i Norge.  Se www.unikehoteller.no for ytterligere informasjon.

"Vi ønsker å skape den unike følelsen for våre gjester", sier konserndirektør Morten Christensen, "Leikanger Hotel med sin unike beliggenhet, passer perfekt i vår portefølje av unike ærverdige hoteller."

"Leikanger Hotell har 100 års jubileum i januar 2020.  Vi er glad for at det er Unike Hoteller som videre skal eie og drive fjord-hotellet som har vært i familiens eie i fire generasjoner", sier Trine-Lise Lie.

"Tidligere og nye gjester ønskes velkommen til denne perlen midt i Sognefjorden, her har den personlige service til hver gjest alltid vært i fokus, dette blir også kjernen i vår videre drift" sier Christensen.

Advokatfirmaet Torstrup AS ved assosiert partner og advokat Christian Tunge har vært selgers juridiske rådgiver.

 

Kontakt informasjon kjøper:

Morten Christensen | Konserndirektør/CEO

UNIKE HOTELLER AS

T: +47 91 72 82 43     

morten@unikehoteller.no

www.unikehoteller.no

 

www.leikanger-fjordhotel.no

 

Leikanger 6. januar 2020

 

Se omtale i Sogn Avis: https://www.sognavis.no/rundar-100-r-med-ny-eigar-og-nytt-namn---eit-vegskilje-for-familien-lie