Familieavdelingen søker advokat eller advokatfullmektig

Advokatfirmaet Torstrup AS er i sterk vekst og søker en advokat/advokatfullmektig som skal arbeide med sivile saker med hovedfokus på barnevern-, familie- og skifterett.  

Vi opplever en stadig økende oppdragsmengde bl.a. innenfor ovennevnte rettsområder.

Stillingen innebærer gode muligheter for å opparbeide prosedyreerfaring i sivile saker.

Som søker må du være utadvendt, faglig sterk og ha evne til å jobbe selvstendig. Vi ønsker at du har erfaring fra rettsområdene relatert til barnevern-, familie- og skifterett. Søkere til stillingen som advokatfullmektig bør ha minimum to års arbeidserfaring og interesse for de aktuelle rettsområdene.

Mulighet for fremtidig partnerskap i advokatfirmaet er til stede for stillingen som advokat for godt egnet kandidat med lang erfaring og egen portefølje.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Tiltredelse så snart som mulig.

Frist for søknad: snarest. CV, vitnemål og eventuelt attester må vedlegges.

For nærmere beskrivelse av stillingen/innlevering av søknad, ta kontakt med partner/ advokat Kjersti Gjellesvik pr. e-post: kjersti.gjellesvik@torstrup.no. Vennligst skriv fullt navn i emnefeltet på e-posten.

Advokatfirmaet Torstrup AS holder til i representative lokaler i Hermetikken ved Ledaalparken i Stavanger. Vi er ledende i Rogaland på prosedyre for domstolene og har et tverrfaglig miljø i sterk vekst hvor bl.a. familieavdelingen er en betydelig bidragsyter.

Vi tilbyr et godt sosialt arbeidsmiljø bestående av advokater som yter juridisk bistand av høy faglig kvalitet og integritet samt etterstreber effektivitet og tilgjengelighet for våre klienter.